Kaksi viikkoa aikalisää takana

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Kesä kääntyi syksyksi ja tässä pikkuhiljaa opetellaan uuteen arkeen. Laakereilla ei olla ehditty lepäämään toistaiseksi, mutta ei se ollut ihan tarkoituskaan. Uudet kuviot ovat tuoneet vaihtelua, mutta stressin tunne ei ole vielä kokonaan poistunut. Fiilis on kuitenkin rauhallinen ja keväinen päätös töiden vähentämisestä tuntuu juuri oikealta.

Ensimmäinen viikko meni asioita hoidellen. Töissä kävin kolme ja puoli tuntia kolmena päivänä. Juuri sopivasti, että ehdin hengähtää ja hoitaa kaikkia juoksevat asiat. Näin koulujen alettua pitää ehtiä hankkia kaikki tarpeellinen pikku koululaisille ja ravata vanhempainilloissa. Harrastukset käynnistyvät tottakai samaan syssyyn. Lasten synttärit osuvat myös syyskauteen ja niitäkin on järkättävä. Tekemistä on siis riittänyt kotirintamallakin ihan tarpeeksi 🙂

Toinen viikko vierähti koulunpenkillä. Päätin kesällä kouluttautua hierontaterapeutiksi, ettei syksy menisi vain kotona laahustaen. Itseasiassa pitkäaikainen haave, jonka toteuttaminen sopisi juuri tähän kohtaan. Ilmoittautuduin Axelson gymnastiska institutet:in etäkoulutukseen ja viikon opiskelujen jälkeen aivan mahtava fiilis. Anatomiaa ja hierontaa on opeteltu viikon verran ja nyt pitäisi sitten harjoitella itsenäisesti muutama viikko. Kummasti riittää vapaa-ehtoisia hierottavia 🙂

Juoksutreenaus on ottanut takapakkia 🙁 pientä flunssaa on podettu viimeiset kaksi viikkoa enkä ole uskaltanut lenkkipoluille. Eilen sitten pitkästä aika solmin kengännauhat ja pistin pulssikellon käteen. Olin henkisesti valmistautunut, että tulisi lyhyt lenkki, mutta meni ihan jees, 7 km 45:een minuuttiin pulssilla 140-150. Kyllä se tästä 🙂

Kolmas viikko tässä alkamassa ja maanantai aamupäivä on mennyt pankki- ja talousasioita läpikäyden. Kun työssä käy vain 30%:sesti niin tulotkin ovat aika olemattomat. Perheemme rahankäyttö tuleekin radikaalisti muuttumaan syksyn aikana. Joka penni on mietittävä tarkkaan ja lasten kanssa joudutaan käymään monta keskustelua siitä mihin rahaa oikeasti on. Monessa mielessä todella tervettä koko meidän perheelle, ettei rahaa ole niinkuin ennen ja mikä johtaa priorisointiin mitä ennen ei ehkä ole tarvinnut tehdä. Sitä paitsi uskon, että vähemmälläkin pärjää.

Nyt vähän lounasta napaan ja iltapäiväksi yliopistolle mielenkiintoiselle luennolle!

Lounastauko syysauringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

41 − = 35