”Vahvakin voi uupua työssä”/ Kodin kuvalehti 27.8.2014

Kodin kuvalehdessä ilmestyi jokin aikaa sitten osuva juttu työuupumuksesta. Olen itsekin miettinyt kummasta on omalla kohdallani kysymys. Viimeksi tänään kun töissä ahdisti enkä tuntenut minkäänlaista motivaatiota.

”Kun työuupumus määritellään masennukseksi, työpaikan ongelmat sälytetään työn tekijälle, sanoo tutkija Sanna Rikala”  (Vahvakin voi uupua työssä, Kodin kuvalehti 27/8 2014). Niin totta! Tässä asiassa on paljon tekemistä, että tilanne tulisi paremmaksi. Valitettavan usein kyseessä on kuuri naisvaltaisten alojen ongelma. Onko meidän naisten vaikeampi sanoa ei liialle työmäärälle?

Kannattaa käydä lukaisemassa http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/ilmiot/suorat_sanat/vahvakin_voi_uupua_tyossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1