Kevyt aamulenksu ja yhdeksän kuukautta ilman uusia kleduja

Viime yönä jäi unet vähiin, kun piti duunailla valmiiksi esitys tämänpäiväiseen seminaarin yliopistolla. Herääminen oli tahmeaa aamulla, mutta niin sitä vain ylös kammettiin itsemme. Aamupalaksi vispipuuroa, lapsille vaatteet päälle ja reput selässä kohti koulua. Onneksi oli ysin aamu niin ei ollut kiirusta.

Lasten kouluun saattamisen jälkeen harkitsin hetken unien jatkamista, mutta vedin kuitenkin juoksuvermeet päälle ja solmin lenkkarit. Olo on ollut vähän flunssainen viime päivinä, joten tavoitteeksi asetin noin puolen tunnin lenkin. En viitsinyt viritellä runkeeperiä vaan menin fiiliksen pohjalta. 35 min lönkyttelin rauhallista vauhtia. Jälkeenpäin oli voimaantunut olo, onneksi tuli lähdettyä.

Aamuisella juoksulenkillä

Aamuisella juoksulenkillä

Tänään on kulunut kolme kuukautta viimeisestä vaateostoksesta. Haastan itseni vuoden vaateostoksista pidättäytymiseen ja jäljellä on vain yhdeksän kuukautta. Yritän selvitä olemassa olevilla resursseilla ja kaiken järjen mukaan se pitäisi onnistua. Saan ainoastaan käyttää 50 euron lahjakortin erääseen vaateliikkeeseen kuluvana aikana.

Päätinkin pitää inventoinnin vaatekaapissa ja löytää joka päivälle uuden outfitin todistaakseni itselleni, että minulla on itseasiassa paljonkin päällepantavaa. Jännää mitä kaikkea sieltä löytyykään.

1. päivä – iltapäivä yliopistolla

image

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 57 = 60