Nyhjää tyhjästä lounas osa 1 – Kasvismunakas

image

Kaapeista löytyivät nämä ainekset. Tehkäämme siis munakasta. 3 munaa, noin 1dl maitoa ja 30 g juustoraastetta vispasin kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kaadan seoksen pannulle, jossa nokare voita on juuri sulanut.

image

Annan paistua noin 5 min keskikorkealla lämmöllä, kunnes paistos saavuttaa kiinteämmän muodon. Lisään päälle pinaatin ja jääkapista löytämän tomaatin siivut. Ripottelen vähän pippuria ja yrttisuolaa päälle.

image

Annan hautua hetken, kunnes taitan munakkaan kahtia keskeltä. Tästä riittää hyvin yhdelle isoon nälkään tai kahdelle pienempään. Lisukkeitakaan ei juuri tarvita kun kasvikset löytyvät täytteestä. Jos olisi ollut saatavilla niin fetajuustoa olisin vielä lisännyt.

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 2 =