Punajuuripurkin uusi kuosi

Sisustaminen on innostavaa, haastavaa ja palkitsevaa. Se on ainakin minulle myös pitkäaikainen prosessi eikä heti valmis ratkaisu. Tiedän mitä haluan, mutta hyvin usein vasta sitten kun se oikea huonekalu tai valaisin yhtäkkiä vain ilmestyy jostakin. Voi mennä vuosiakin ennenkuin löydän juuri sen mitä etsin. Olen samalla yrittänyt päästä eroon väliaikaisista ratkaisuista, kun niistä liian usein tulee pysyviä ja rahaa palaa vaikkei lopputulos oikeasti miellytä ikinä. Makuuhuoneemme oli esimerkiksi kolme vuotta ilman kattovalaisinta kun sitä sopivaa ei vain tahtonut löytyä. Lopulta se sitten ilmestyi erään sisustuslehden sivulla. Ja vielä kohtuu hintaan. Kannatti siis odottaa eikä hötkyillä.

Tällä hetkellä yritän ruokita sisustamisen nälkää halvoilla ja yksinkertaisilla ratkaisuilla. Tässä viime kesältä yksi projekti joka oli ainakin omasta mielestäni onnistunut.

image

Sain tuttavan avulla hankittua suurtalouskeittiöstä suuria metallisia punajuurisäilykepurkkeja.

image

Pesin purkit ja ruiskutin useamman kerroksen valkoista spraymaalia pohjaksi.

image

Maalin kuivuttua sivelin askartelulakkaa purkin kylkeen ja liimasin lakan avulla ohuen servetin siihen kiinni. Lakan kuivuttua lisäsin päälle varovasti uuden ohuen lakkakerroksen. Ensimmäisen kerran kokeilin kyseistä tekniikkaa ja lopputulos ei ollut aivan täydellinen, mutta oli olin silti lopputulokseen tyytyväinen.

Halpaa ja helppoa uudiskäyttöä!

image

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

97 − 94 =