Marraskuu lähestyy – akut ladattu, olen valmis!

Ihana on loma. Viikoksi unohtui arkiset murheet ja velvollisuudet. Vain hyvää ruokaa, 100%sta yhdessäoloa ja auringon lämpöä 8 päivää. Kännykkä lepäsi päivät kassakaapissa, illalla tsekkasin jos joku oli kaivannut. Se oli itseasiassa neljäs paras asia lomassa, somettomassa sellaisessa. Lapsetkaan eivät maininneet kertaakaan josko sais vaikka pelata tai katsoa telkkua. Siis todellakin onnistunut loma.

image

Tuliaisina lomalta on all inclusive lisäkilot joista tässä nyt yritetään vimmatusti ravistella pois. Olen heikkona hyvään ruokaan, ja kun lomalla ollaan en osaa sanoa ei. Hotellimme ravintolan pöydät notkuivat teemaherkuista, sushista latinoruokaan. Jälkiruokapöytä oli vertaansa vailla.

Matkalaukut olivat lähtöpainossaan kotimatkan kynnyksellä, mutta elopainoa oli tullut melkein kaksi kiloa lisää. Maaanantaina alkoikin arkeenpalautus ns uusi elämä kevyemmällä ruokavaliolla. Viikon verran panostan vain kaurapuuroon, salaattiin, hedelmiin, rahkaan ja raakamehuihin. Pariin viikkoon ei karkkia eikä muitakaan makupaloja. Voin kertoo ettei ole ihan helppoa, mutta pinnistelen. Toivoa on, puolessa vuorokaudessa on hävinnyt puolisen kiloa. Jaksaa jaksaa!

Lomalla innostuin herättelemään henkiin yogaharrastusta, jota aloittelin kymmenisen vuotta sitten selkävaivojen takia. Takareidet ovat olleet pahasti jumissa viime aikoina ja lantion liikkuvuus todella kankeaa. Hotellissamme oli mahdollisuus osallistua Bodybalans tunnille aamutuimaan. Bodybalans on noin tunnin setti tai chiitä, joogaa ja pilatesta. Onnistuin kampeamaan itseni paikalle kolmena aamuna ja siitä se kipinä taas syttyi. Eilen kävin sitten kotisalin Hatha-joogassa ja mitkä energiat sieltä lähti mukaan.

Juokseminen on jäänyt vähemmälle kahden viime viikon aikana. Jotenkin ollut tahmea meininki. Paikkoja kiristää ja raskas fiilis. Olenkin heittänyt väkipakolla muutamia 5 kilsan lenkkejä, että pysyis tuntuma yllä. Kun saadaan joogalla paikkoja auki niin kyllä se siitä.

Loma loppuu ja arki alkaa. Vaikka aurinko ei lämmitä, niin takka ja villasukat kylläkin. Marraskuu, jos minulta kysytään on vuoden turhin ja ankein kuukausi. Nyt kun akut on ladattu ja sielu täynnä positiivista energiaa niin eiköhän sekin taas selätetä!

image

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + = 9